familjen annorlunda

Ligger däckad i soffan framför familjen annorlunda. Älskar det programmet man blir så glad av att se på det på något sätt. Tycker dock inte att det är helt okej att en av familjerna har 10 barn, usch vilket liv skulle aaaldrig orka. Om jag ska ha barn någon gång så blir det max två. Synd att jag har fyra namn som jag vill döpa mina barn till när jag bara vill ha två. Om jag någon gång får barn så ska dom heta någout utav Vendela, Juni, theador lr alvin! sweet!

Jag börjar känna mig sjuk undrar om det bara är sömnbrist eller om det är på g med en förkyldning. Känner mig seg i hela kroppen och ont i benen osv. Känner mig lite ensam också, säämst! någon som vill flytta in här? ;p

Du flyger högre än oss andra
man får se upp varenda gång
först när du tar dig ner på jorden
först då kan jag va din vän
,
först då kan jag va din vän...

ryggjävel

Har sovit på tok för lite, sov max kanske tre timmar inatt det är inte okej ser ut som ett vrak.. Ingen träning för mig heller eftersom att min jävla rygg säger ifrån har haft sjukt ont hela dagen, att det aldrig blir bra antar att jag får leva med det här resten av livet var ju ändå typ 5 år sedan jag ramlade och slog mig.. FAN!

Jobbet idag gick kalas förutom ryggen. Hade vår högsta chef och jerry på besök och nu har vi verkligen fått ur allt vi har att säga om hur fan det är egentligen så sjukt skönt! Har kännts som en tyngd rätt länge för allihopa nu, men nu är det gjort och nu hoppas vi bara på en stor förändring. Vågar faktiskt dock inte hoppas på alltför mkt..

Nu ska jag ta mig ner och kolla på träningen sen ska jag laga mat och däcka i soffan lr sängen tiiiidigt!

Söt bild på Isac :)


Jag kände dina ögon den natten..

..Dom följde varje steg
Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det

Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann

Kvar i nått jag lämnat, för länge sen.



Det går bra nu

Vinst än en gång och nu har vi säkrat platsen i division 2 igen nästa säsong! Och faaan om vi åker ner igen inann jul det är inte kul längre vi är bättre än 2b och det vet vi alla! Fan att jag inte är med på sista hemmamatchen bara en match kvar mig suurt. :( Men tjejerna lär klara sig iaf dom är så duktiga! :)

Blev pizza med moa efter matchen och nu är moa o lollo här, ligger i soffan och kollar tv allmänt sega. Söndagsångesten smyger sig på sakta men säkert och imrogon är det ny vecka med jobb som vanligt. Vill inte, vill vara ledig. Längtar till semestern i sommar ska jag  nog ta ut minst fyra veckor kanske till och med fem? Har inte haft mer än två veckors semester i sträck ända sen jag tog studenten så det är dags nu!!



matchdags

Jag klarade att sova ända till 10.30 idag mkt skönt :) Nu ligger jag och kollar på sveriges värsta bilförare det är ju så jäävla kul kan inte sluta skratta vart fick dom sina körkort egentligen? helt jävla sjukt.
Moa kommer hit om en stund, då ska vi laga köttbullar och potatismos och tagga för matchen!!

Tänkte på det hur vissa männsikor är egentligen, hur orkar man snacka skit om folk eller snacka bakom ryggen? Har vi inte blivit så gamla att vi kan välja våra vänner om mna inte tycker om någon så behöver man väl heller inte låtsas att göra det? Är så glad att mina tjejer och vi aldrig har några problem vi har aldrig varit osams och det är så jävla skönt dom är bäst vi är perfekta ihop vet inte vad jag skulle göra utan dom. <3

Genom eld
bara för ikväll
håll den tänd
vi kan gå i eld!

Natten är ung och jag ligger vaken

Är svinigt trött så tänkte krypa till kojs nu om jag ska orka matchen imorgon också. Matchen idag gick bra vi vann med 2-11 men imorgon är den viktiga matchen om vi vinner då så är vi så gott som klara för serievinst! Så taggataggatagga tjejor! :)

Har varit uppe på storgatan ikväll och hängt med några av dom bästa, trevligt men dock var alla riktigt sega så gick hem ganska skapligt. Men alltid kul iaf!
Imorogn ska jag sova ända till 12 hoppas jag om jag vaknar innan så väägrar jag gå upp, ska bli så grymt skönt med en massa sömn på en helg för en gångs skull. :p

Cause this old love, you know it has me bound.

Cause I may be bad but I'm perfectly good at it

Hade en härlig kväll igår med alla mina fina vänner! Förfest ute i skogen hos Elin sen bar det vidare mot amazon där vi dansade hur mkt som helst heela kvällen verkligen. Lite mkt dricka med tanke på att jag har match idag men jag mår faktiskt knappt ens dåligt lite huvudvärk men det har väl ingen dött av? :)
Match imorgon igen min sista hemmamatch för den här säsongen så bara att tagga, finns inget annat än vinst både idag och imorgon!

Nu ska jag äta gröt till frukost sen kila upp till storgatan och umgås lite innan samling 12.15 då bär det av mot nykvarn. Förresten kul att jag har tre filmer på elin där hon är dyng och galen! haha Men rolig ör hon allt facebook kanske, eller vad säger du? ;)


Life's to short to make trouble out of small things

Fan det är bara tisdag, jag har trott det är onsdag nästan hela dagen tills jag frågade moa. Resten av veckan blir lång nu ju.. Idag har jag & Moa varit i eskilstuna och inhandlat present till födelsedagsbarnet på fredag och sen handla vi lite till oss själva också såklart. Har varit och tränat också, tränar med pojkarna den här veckan eftersom att alla muppar som fortfarande går i skolan har sportlov och är bortresta här och där. Trist när vi är så några..

Måste säga att veronica maggio kan det här med låtar, sen någgon vecka/veckor tillbaka kan jag itne sluta lyssna på hennes "jag kommer" spelas om och om igen. Tror att det kommer finnas mycket grymt på hennes nya album som snart kommer! Can't wait! :)

Juste vi har nu kommit fram till att vi ska boka sommarinnebandyn nu nör vi vet att alla kan. Har klurat på namn nu på eftermiddagen och jag tycker lätt vi ska heta "dom 8 vännerna & Moa" låter det inte grymt så säg? :)

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
..

Nattinatti!

the hardest part

And I tried to sing
But I couldn't think of anything
That was the hardest part

I could feel it go down
You left the sweetest taste in my mouth
Your silver lining the clouds
Oh and I
Oh and I
I wonder what it's all about


Kärlek till den här låten genom alla tider.

.

Jag och andrea kom på hur mkt grejer de finns som vi stör oss på idag när vi var på ica efter jobbet, här är en liten lista med sånt som jag stör mig på något enormt mycket!!
  • Gamla människor som när dom har betalat ska stå och kolla igenom kvittot tusen gånger och hitta fel så dom får göra om allt igen. Orka bry sig om två, tre lr fyra kronor?
  • Folk som går med barnvagnar och tror att dom är dom ända i hela jävla världen som fått barn och tror att alla tycker deras barn är jättegulliga. Pinsamt när vissa ungar är jättefula och bara jobbiga?
  • Vissa folk som bor på landet och tror att som äger alla vägar därute och kör hur fan dom vill. Visst ni bor där men vi andra får också åka där och det är ni som kör fort inte vi?
  • Folk som inte märker upp sina brevlådor och ringer in och klagar om att dom får fel post. Vi är bara vanliga människor som råkar vara brevbärare och vi kan inte alla jävla namn och adresser i huvudet?
  • Folk som ute på landet som frågar om dom har någon post idag. Största frågan är väl vad du heter, bara för att vi delar post i din låda så vet vi inte vad du heter och vilken låda som är din när det finns ett tiotal att välja mellan?
  • Folk som är tillsammans och kanske till och med bor ihop men ändå skriver <3 och något i stil med att jag älskar dig varenda dag på facebook när dom typ sitter brevid varandra. Vi andra vet förmodligen att ni är tillsammans redan och orkar inte se det där varenda dag säg det face to face ist?
Okej känner att på det humöret jag är på nu så kan den här listan bli hur lång som helst så slutar nu!

Godnatt!



töntig jävla dag!

asså seriöst vem har kommit på alla hjärtansdag egentligen, den borde skjutas.  jag är inte mkt för "traditioner" och heller inte denna. Vad är det för dag? man ska visa att man älska personer som jag har förstått det, men det gör man väl varje dag? måste det finnas en speciell dag för det? Töntigt jag mår illa! :p

Ligger i soffan med musik och chips. Har ont i halsen och förkyld så blev ingen träning. Moa & lollo hoppas jag kommer förbi sen så ska vi snacka lite skit tillsammans! :) <3

Om vi bara vore något mer
Mer än bara nästan lika snygga
Om du inte vore som de här i stan
Om du bara kunde bli som jag

sämst

Den här helgen har gått så sjukt jävla fort och känns inte som att man har gjort nåtonting. Har sovit massa och nu är jag superpigg vilket är dåligt med tanke på att jobbet väntar imorgon 07.00.

Hade match idag jag var hur jävla sämst som helst så jag bänkade mig själv i sista perioden men vi vann med 2-14, det som är huvudsaken antar jag. Bryta ihop och komma igen, men fyfan hur dålig kan man vara är ju största frågan.

I know you too well to say you're perfect
.

lilla lady

Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor..

Musik

vi har aldrig setts på riktigt, vet du vad?
Jag bryr mig inte, Jag är kär i bilden av dig
Inte i dig!


totalt slut

Hemkommen från fysen nu. Det blev ganska lungt eftersom att både vi damer och p95 hade flera matcher igår. Tränade mest mage och rygg typ. Gav allt jag hade vilket inte var så värst mkt men det var bara att ta i.  ganska skönt efteråt, det är de alltid! :)
Nu ska jag slänga mig i soffan och sen får vi se om jag somnar där ikväll risken finns. :p Imorgon är de jobb igen som gäller. Försov mig idag så får ställa fler alarm eftersom att jag inte verkar vakna av dom längre?!


'Sure I can accept that we're going nowhere,
But one last time let's go there,
Lay down beside me'


Middag

Det är måndag och jag sitter och äter bränd jävla raggmunk med lingon och mjölk.
Ska släpa mig ner på fysen till klockan sex även fast jag knappt kan gå normalt har ont precis överallt.

Life's good?

You're gonna find someone new..

...I really hope you do
Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
Cause I adore you.

depp.



innebandy DM

Har varit på innebandy DM hela dagen gick inte som det skulle bara borde vunnit matchen mot onyx men vi var för trötta efter telge matchen.. Surt!  Nu laddar vi om till serien igen.
Nu är det soffhäng med moa och andrea sen blir det sängen sjukt trött och ont överallt känner mig som en pensionär.. Imorgon blir det back to work, men ska va inne hela dagen igen så det blir skönt!


Here we go again...

..Eller inte det här med att vara nykter är inte min grej! Vad gör folk som inte festar på helgerna egentligen?
Har redan hyrt film käkat godis, chips & druckit pepsi och nu då?

Nehepp släcka lampan, sova, gå upp 7.45 (inte bakis) och sen tagga för matcherna?

sådär ska det se ut helst både fredag & lördag


Sköön helg!

Gud vad skönt att inte vakna upp bakis imorse, Och ikväll blir det film med mina bästa tjejer så sköönt!
Kan inte komma ihåg senast vi inte festa varken fredag eller lördag sjukt längesen. Men den här helgen är bara ett undantag eftersom att vi har DM imorgon, nästa helg är de all in igen antar jag. ;)

Har precis sagt hejdå till hampus, han åker tillbaka till sälen imorgon igen. Mkt kul att se honom efter två månader :)
Nu ska jag ta en dusch sen vid halv tre ska vi upp till moa's far Larssa och äta köttgryta perfekt med middagen serverad och han som lagar så grymt god mat :)



I can accept that we're going nowhere

Äntligen helg igen och helt plötsligt känns livet underbart, älskar fredagar det är ju underbart! :)
Jobbat hela dagen och nu ska jag hoppa in i duschen och bli människa igen. Ska försöka ta mig upp till ica och kolla om dom har någon blomma till mitt fönster eftersom att den som står där nu har levt sina sista dagar. kan verkligen inte ta hand om blommor, tror jag vattnar för mkt, eller för lite vem vet? Dör gör dom iaf..

Fredagskvällen blir lugn hampy kommer hit och hälsar på, Kanske går upp till storgatan och umgås, guess so! :)
Nehe duschen väääntar.


Saknar mina syskon!

Mycket trevlig dag/eftermiddag

Har haft fullt upp idag, massor att fixa på jobbet men det går bra och blir bra :) Efter jobbet så blev det raka vägen med andrea och lollo och hämta pizza och sen vidare hem till SANNE, hon är äntligen hemma igen från att ha varit utomlands i 6 månader :)  Suuuperkul att träffa henne igen och höra om hennes resa!
Har precis kommit hem från träningen och nu ska jag städa hela lägenheten har fått någon form av tvångstanke och kan inte gå och lägga mig innan det glänser härinne :) Somnar förmodligen såfort jag lagt huvudet på kudden sen, skööönt!

Imorgon blir det jobb och sen förmodligen finbesök på kvällen, ska bli kuuuul!!

I loved you first, I loved you first..

oonsdag

Direkt när jag kom hem från jobbet så var det bara att svida om och ut och gå med andrea och lollo. Tänkte gå i ett raskt tempo men gick ju inte eftersom att det var iisgata överallt! Efter promenaden gick jag o lollo till coop och handla lite och sen blev det gröt till middag, kansk einte så mkt middag i det men det är gott, nyttigt och mättande :) Nu ligger vi i min soffa och tar de lungt, myys!

Ska försöka gå och lägga mig skapligt ikväll eftersom att det blev på tok försent igår igen, att jag aldrig lär mig?

We're at the crossroad..

...going separate ways, time to say it as it is
And if we bump into eachother one day we'll be better then
Maybe we can start all over again?

Att falla är tradition

Jag behöver något att se fram emot, känns som att dagar bara går & går ingenting händer. Jag vill göra något måste göra något. Förmodligen så blir det en helg i sälen hos hampy och en helg hos syster och jakob i helsingborg framöver. Det måste bli det måste härifrån bara några dagar träffa nytt folk..

Jag älskar flen & älskar mina fina vänner här men snälla, jag måste bort ge mig några dagar iväg så jag kan komma tillbaka och börja om, på riktigt igen.

"Kanske gör jag nått annat någon gång
men jag förväntar mig ingenting"



Home sweet home

Hemma från jobbet halvt död men glad ändå. Mitt jobb är inte så mkt att hurra över, men mina arbetskamrater är guuuld! Skulle aldrig jobba där om det inte var för dom vi har kul nästan hela dagarna. Jag har aldrig haft ångest för att gå till mitt jobb, hur många har inte det?

Kul att jag trodde att jag hade tvättid idag sen kommer jag ner och ser att jag inte ens bokat den här dagen vilket jävla snille jag är. Men egentligen ganska skönt att slippa det har inte mkt tvätt så tar det senare i veckan :)
Hinner inte skriva så mkt mer nu ska iväg till lager 157 med systrarna björkman tänkte bara följa med och äta där så jag slipper laga mat idag har ingen ork.


RSS 2.0