pundarfia

Jag ligger i soffan dööd, rastlös, uttråkad snorig som fan..
Har haft en riktig skitdag som jag spenderat på jobbet, vårdcentralen, apoteket, jobbet och sen det ända bra idag var att komma hem och äta mammas maat. gott!!

Den här månaden är en riktigt fattig månad på grund av tandläkare, allerig och tatuering. får väl stanna hemma hela jävla månaden. pisstrist..
Nu ska jag trotsa min allergi och ge mig ut på en promenad med fina lollo!


Känner mig som en riktig pundare..
Tur att jag har snälla föräldrar som hjälpt mig med dessa utgifter!

Vårdcentralen

Sitter på vårdcentralen och vänar på att få komma in. Har haft sjukt mkt allergi dom senaste dagarna och inatt var det minst sagt förjävligt blev inte mycket timmar med sömn. Har svårt att andas och hostar massor som vanligt när jag har det här. Jag vill växa ifrån den här skiten men nej det gör jag inte. Kan fan va värt att ta sprutor mot det snart för orkar inte meeer. Aja ska in här sen ner på jobbet igen om jag orkar men mååste får så dåligt samvete av att vara hemma. Måste ju bara älska våren när man är pollenallergiker?! Suuuuurt!

ändå känns det som om hela världen sjunger.

..Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?

Hon känner efter om livet kan va lite mer
Det är grått som om ett moln träffat hennes kvarter
Det är ingen som pratar längre
Det är såna dagar som vänder allt upp och ner

vi ska hitta en plats ändå, vi två.

Idag har jag delat post, damsugit, skurat golv, diskat, slängt flaskor,handlat,lagat mat och nu sist men inte minst så ska jag iväg ner på träning. Upptagen tjej? aa jag tror det..
Är inte på bra humör idag. Har allergi som in i.. och bara allmänt tröött på allt.

Jag SKA göra något med mitt liv nu, snart nää NU!


.

I want you tonight
I want you to stay
I want you tonight
Give me everything tonight


älskar långledigt!

Beskriver helgen från i tordags til idag med bilder. Har haft det grymt.
började med att fira skärtorsdagen i flen på amazon!
Har hunnit varit i Gränna hos brors tjej och firat henne,
har varit i stockholm lör-söndag hälsat på jakob, virrat runt på olika barer
slutade med "fest" hos min kompis victor, inte träffats på 5 år.
Hoppas på att det blir mer nu, det tror jag! :)
Idag har jag varit hemma på broge med syster,jakob & mormor.
Solat heela dagen, ätit och bara haft det grymt skönt! :)

torsdag


fredag


Lördag


söndag


Måndag

äntligen "klart"

Hämtade upp tvätten för en stund sen skönt!
Allt man hänger i torkskåpet torkar men inte i tumlaren det stör mig.
Därför ser det ur såhär i mitt kök nu;


Hmm, funderar på att köpa ett torkställ?

Dagens flashiga såkallde middag

tvättdag

Har inget vettigt att skriva idag. Haft en helt okej dag på jobbet så jävla skönt att det var sista dagen med reklam. Imrogon kommer vi förmodligen sluta vid 2, räknar med det. Skönt att komma hem tidigt eftersom det vankas FEST! Skönt att fortfarande ha betalt 7-15.30 fast vi går hem tidigt. UuUuUnderbart! :)

Har tvättdag idag, det suger därför jag är på så tråkigt humör. Brukar inte tycka att det är såhär jobbigt men fan va det tar emot idag. Fick sällskap i tvättstugan av Jonte också. Jag hade bara två maskiner idag sen fick han ta dom. Nu hänger tvätten på tork så måste ner en gång till. FUNNY..

En sak jag kommit fram till nu när jag bor själv är att jag verklligen ska tänka på vad jag köper för mat. Idag slängde jag hur mkt som helst för att datumet gått ut. Det är nästan helt tomt på mat i kylen nu bara dricka och här sitter jag svinhungrig. Ingen mat, inga pengar?! haha närrå lite pengar har jag skönt med lön imorogn dock :) Ska kanske kila ner till coop och handla lite, borde panta också, hmmfp..




hallihallå

har haft "fullt upp" sen i söndags. eller det måste jag väl ha haft eftersom att jag inte bloggat något? haha. Igår när jag kom hem från jobbet drog jag upp till storgatan och vi hade balkonghäng sen blev det fysträning. Ganska skön dag!

Har haft en väldigt dåig dag på jobbet idag. BÖrjar med att jag vaknar kvart i sju och min vagel i ögat hade gjort så ögat svullnat upp som fan kunde knappt öppna när jag vaknade men blev bättre o bättre osm tur va.. Sen har vi som tidigare nämnt massa att göra på jobbet. Idag spenderade jag lite mer än 5h i biljävlen. Virrade runt i vadsrbo/blacksta/forssa. Gick rent åt skogen eftersom att det där inte är mitt distrikt att köra. Hate it aaldrig mera! Taka fan för malmköping & sparreholm det är grejor det! haha :)

Nu ligger jag i grannens soffa kollar bb och ska äta popcorn.
Lääängtar till torsdag, försöker tagga ner men gåår inte. MÅSTE BLI KUL!


underbart

Nyss hemkommen från mina fina föräldrar! Har suttit ute i solen och bara tagit det lungt, grillat, pratat, skrattat, ätit och bara haft mysigt. Moa var också uppe på broge så hon kom ner och gjorde oss sällskap och åt upp alla bullar som mamma hade i frysen som vanligt :) haha alltid kommer hon dit och äter :) Tänkte på vår barndom när jag var där idag. vi kunde nog inte ha vuxit upp på ett bättre sätt än vad vi gjort. Alla vi bodde på brogetorp, grannar och vi är fortfarande som en enda stor familj allihopa. Vi umgås inte alltid, ibland inte på flera månader men vi finns alltid för varandra.
Så himla glad för alla fina som finns i min närvaro. <3
Nu ska jag upp till storgatan och umgår och se gossipgirl och sen vidare till min granne en trapp upp och äta hamburgare och kolla bb som vanligt! :)





Har sagt det förr, jag älskar min familj och vänner!

converse & brillor på

Nu berger jag mig mot kära brogetorp!




Söndag

Har inte kommit upp ur sängen än. vaknade vid tio gick upp och hämtade frukost sen har jag legat i sängen och hängt bara. Idag känner jag att jag bara vill gräva ner mig, vill verkligen inte jobba den här veckan eftersom att vi kommer ha massa att göra mån-onsdag känner mig inte helt pigg på det.

Ändp så ska jag släpa mig upp nu och svida om. Sen ska jag gå till broge och grilla med mamma och pappa.
Gott ska det bli! =)

.

jag vill bort härifrån.
måste göra något nytt.
måste komma iväg.
måste träffa nytt folk.
måste byta stad.
måste göra något med mitt liv

sunshiine!

Har haft en skön dag. Började redan vid 10.30 med 1h promenad fick bli solstugerundan idag. Andrea hade även med sina två av deras hundar. När jag blir "stor" ska jag också skaffa hund! :)
Efter promenaden blev det en snabbis på systemet sen gick vi till ica och köpte frukost. Sen har vi suttit på balkongen på storgatan och ätit frukost och bara hängt! underbart, blir så glad av det här vädret. Känns som det inte finns några bekymmer i världen när det är såhär fint :)
Nu har jag dsuchat och ska svida om för ikväll hoppas vi på feeest, börjar på storgatan!
Ha en fin kväll alla :)





Hääärligt!

adele - set fire to the rain, he won't go

Hon är så grym..




nattblogg

är nyligen hemkommen från storgatan. Vi har suttit på balkongen och bara pratat och chillat. Sen blev det monopol! Först blev Emil bankrutt, sen Andrea så jag vann. Så jävla enkelt! haha Monopol måste vara det roligaste spelet faktiskt, varför spelar man det annars en fredagskväll? haha!

Nu har jag parkerat mig i soffan en stund för att snart dra mig mot sängen. Hoooppas att det är fint väder imorgon det mååste vara då blir det solning och sen förhoppningsvis lite festligheter :)


Trött tjej men på strålande humör!

call your girlfriend

Och robyn har gjort det igen!!

I'm so happy

Åååh vad det är uunderbart med fredag och veta att man är ledig två dagar. Så sjukt skönt!
Har varit uppe hos grannen en stund och druckit öl på balkongen. Har fått huvudvärk nu så har lagt mig i soffan och ska nog se ett avsnitt av lyxfällan! :)
Om ett tag ska jag upp till mina fina flickor på storgatan. Hörde rykten om att vi ska spela monopol! BLir alltså förmoligen en lugn fredagskväll. Har dessvärre inga planer för morgondagen heller. Fest,någon? Känns dumt att inte göra nått på helgerna när man väl är ledig..

Juste om någon ser en svart citymaillåda, förmodligen på salstaområdet så kan ni ju höra av er för vi hade en "buntlåda" med post i idag som blev snodd? Hur kan man sno en låda med post? vad ska man med den till? :p
hoojta gärna till om ni ser den :) haha inte för att jag bryr mig men dom som skulle få den posten lär ju göra!




Idag finns mina tankar hos min extrafamilj, all kärlek till er idag <3


hem och iväg

har snabbduschat nu efter jobbet och snart kmr mamma och pappa. Vi ska åka in en sväng till etuna eftersom jag vill ha något nytt till skärtosrdagen! Hoppas jag hittar något. :)
Längtar till dess, fest i massor, lång ledighet och får träffa mina fina syskon <3

Nu ska jag byta om sen iväg! :)

tröttisdag

Åååh jag är trött som ett as idag.
vill bara sova.
måste se bb innan.
varför måste bb vara så sent?

Annars har jag haft en fin eftermiddag tillsammans med mami, papi och min fina lilla mormor. Mormor hälsade på i min "nya" lägenhet för första gången. Hon tyckte den var jättefin och hade med sig lite köksgrejer som inflyttningspresent :)
Ska försöka komma iväg i helgen och hälsa på mormor i hemma i k-holm kanske ta en liten shoppingrunda :)
Nehe dags att göra linnea sällskap!





Familjen är alltid bäst, ni betyder mest i alla tider. älskar er otroligt mkt. <3

Orka rubrik

inatt ska jag ställa klockan på typ halv två.
det skönaste som finns, det är att vakna mitt i natten
och inse att man har fem timmar kvar att soooova!

Godnatt!

tandläkaren doone.

happ varit hos tandis nu då. själva besöket kostade bara 164 kr men sen hae jag två jävla hål och det kommer gå på 1000 kr åt gången, häärligt. jag tyckte inte om tandis innan och ännu mindre nu..
Nu ska jag iväg och träna lite fys, sen middag hos grannen och bb!

Byyye

Lovely

Åååh vilken underbar daaaaaag. Slutade jobbet en timme tidigare. nu har jag slagit mig ner i soffan och inväntar papi som kommer vid fyra. Han ska skjutsa mig till tandis. Ahh jag vill inte till tandis, ja jag är feg men blää.

Sitter och sneglar ut genom min öppna balkongdörr och ser folk med shorts o t-shirts. Det är ju underbart idag har termometern visat 18 grader. Nu är det verkligen vår! Har hört att det kunde komma snö på tisdag lr onsdag. Den försvinner nog dock lika fort! Sjukt att man kan bli så glad av lite sol :)

Nu ska jag borsta tänderna som aldrig förr! :)

grym helg

Har haft en grym helg förklar i bilder. Mina vänner är bäst, ni är så fina allihopa!


Balkonghäng på storgatan. Rota igenom Moas rensade kläder och fan dessa, hur snygga? ;)



Emil trode han var stekigast i stan eller något, tur att andrea är på ahns sida!



Började med "föris" uppe på storgatan innan vi drog vidare för att styra fest hos mig!



Elin och Malin var taggade :)



Mongobild, mongotjejer



Mindre kul dagen efter, När petter lagt en fet spya i porten. Stääädat!



Spenderade några timmar idag med att titta på när kärleksparet byggde ihop nya sängen, intressant! haha


Söndagskvällen avrundades med årets första grillning ute på landet hos Elin :)

Nu ska jag skalla kudden och somna som en stock! Återigen tack för en grym helg alla bästa! <3


adele - someone like you

Den här formen av musik är jag. Fullträff, så fint, vackert, fint aaah jag finner inga ord! Lyssna och njut.  <3

fredag hela veeeckan!

Fredag och jag är in lööve. eller inte! Precis kommit hem från en liten promenad med grannen! slutade tidigt idag, som alla andra fredagar lovely. Var uppe på apoteket två gånger. första gången hade dom fortfarande inte skickat receptet blev tvungen att gå upp till vårdcentralen och säga till, sen två timmar senare så fanns det att hämta. Helt otroligt hur fort vissa jobbar. herregud!

Nu ska jag lyssna på mitt nya favoritalbum med adele och fixa iordning mig sen bär det av ut till mellösa med tjejerna för tjejkväll hos fia! ska bli kul att se deras villa dom precis flyttat till :) Och sen får man träffa sötnosarna Andrea och isac. dom små liven är allt bra fina!

Ha en bra kväll det ska jag ha!

BigBrother

Ligger i grannens soffa och kollar bb. Jag som lovade mig själv att aldrig kolla på sen skiten och nu sitter jag här helt besatt. Varje kväll klockan 10 går jag upp en trapp.
Vi säger inte särskildt mkt men vi tycker det är trevligt med sällskap.
Är nite gjord för att vara själv...

kääärring

fan va lack jag blev nu dåå. Rusar upp till apoteket halv 6 och ska hämta ut receptet på mina suverääna allergitabletter. Lämnar glatt fram mitt körkort och hon knappar in det.
Vad visar sig då? jo att kärringen jag pratade med inte skickat något recept fan så trött jag blir!
Varför säga att man ska göra det och sen strunta i det? idioooot.
Gick därifrån med ett par andra ögondroppar för 85 spänn.

Var på ica och handla tacogrejer så nu blir det matlagning sen bb uppe hos grannen ikväll!


äntligen återställd

och så kommer den här jävla pollenallergin och träffar mig rakt i fejjan.
Lööve it. Nej fan va jag har varit gnällig dom senaste dagarna.
Men asså seriöst jag ser typ ingenting på vänster öga, kliat sönder idag.
Ringde till vårdcentralen och bad dom skriva ut nya recept.
Hon frågar när jag behöver dom, ja vad fan tror hon? Nuuununu!

Ska sortera ihop tvätten från igår, bädda rent och sen mot apoteket!
Fan för henne om receptet inte är där än can't stand this!!!!
Sen kommer louise hit och vi ska lga mat. Ingen träning idag heller vill inte bli sjuk igen..

Nääähe tvätt var det jaaaa, FUNNY!

en av sveriges bästa


piggare

Efter att äntligen ha fått sova en hel natt och dessutom 12 timmar så känner jag mig mkt bättre idag! Ligger i sängen och har nyss kollat klart på never let me go. Filmen var bra, men ganska konstig vet inte riktigt om jag förstod allting, men värd att se iaf! Såg filmen eat pray love igår och den var fan inte bra alls, inte ens värd att se enligt mig. Nu väntar jag på att remember me ska laddas färdigt så ska jag se den också.
har fan blivit filmexpert efter dessa dagar, bästa filmen är Dear John den måste alla se!

Nu ska ja ta mig ork och värma lite mat som jag fick av mami igår och sen måste jag ta en dusch MÅSTE! Ska försöka ta mig ut på en liten promenad sen och få lite frisk luft vilket är behövligt. Imorgon ska jag jobba, ja det ska jag verkligen.

Myyycket piggare! :)


snusk

Här ligger jag i min ensamhet.
har inte duschat sen i lördags
varit ute max 20 min sen i söndags
blek som fan
stinker säkert

Och så undrar jag varför jag inte har något sällskap
står ju fan skrivet i pannan varför..

Barnarbete

Andreas snälla pojkvän Emil var nyss här och hämta pengar och är snäll och går och handlar mig mat.
Riktigt barnarbete kallar jag det. Men gud så snällt! blir näst intill tårögd! haha
Mår precis lika dåligt fortfarande ingen förbättningnalls.
jag som skulle varit frisk till imorgon, det gick ju åt skogen..

still sick..

Mår värre idag än igår. känns kul, verkligen askul.
Somnade runt halv 4 imorse och vaknade halv 10.
Har dock inte stigit upp ur sängen än och lär inte göra heller.
Jag lever i min morgonrock
snorpapper, lypsyl, ibumetin & hostmedicin är mina bästa vänner.
Idag ska jag sova, sen vid halv fyra plockar far upp mig så ska jag äta där.
Kan ju va bra att äta har inte gjort det sen i söndags..


Dear John

fin man & fin kvinna.
fin film.






Home is where your heart is













För er som inte varit här och kanske är nyfikna..

hello sunshine?


tråkigt

Seriöst vad gör folk som inte jobbar?
Det tråkigaste som finns är ju att vara hemma sjuk.
skulle inte ens tycka att det vore skönt om jag skulle varit frisk.
jag funderar starkt på att gå och lägga mig igen.
Tror jag ska göra det?
jag gör fan det..

GODNATT

aahaaa, he's crazy..


Det här är fan humor!

"men vart fan är mobilen nu då"


näst sista raden

Don't say goodbye, just leave an open door
I wanna hear you say, you give me something to die for

Searching for another reason to stay
Slowly my regrets are fading away
You leave me on my own to find out what's real
You say you want your freedom, but it's not how I feel

When something's right, then something is worth to die for
When I feel that something is wrong, then something is worth to fight for



Den meningen kommer jag om drygt en månad bära med mig för resten av livet,
förmodligen på mitt skulderblad.

skjut mig

fyfan vilket helvete. Såfort ibumetinen gått ur kroppen så är det förjävligt.
Har tagit det lungt mestadels av dagen. Vaknade vid två av att det typ var blött i hela sängen för jag kallsvettades så jävla mycket. Jag har som sagt inte råd att vara sjuk och ingen lust att vara hemma heller men just nu ser jag ingen annan lösning en att stanna hemma och försöka bli frisk..

Ligger i soffan och kollar på taken, bra film men har sett den så många gånger så inte lika "spännande" längre. får se om jag lyckas sova bättre inatt, hope so. imorogn ska jag ligga i sängen, mitt mål är att bli frisk till onsdag!


sliiiten

Förkyld lagom till helgen

Fan jag har blivit genomförkyld och jättekonstig i halsen. har ju väntat på det här i två-tre veckor, har ju aldrig brytit ut men nu jävlar. Och precis när det är helg också. SÄMST!
Men jag ska äta ibumetin hela dagen och ikväll ska jag vara tipptopp! aldrig att jag stannar hemma. Imorogn kan jag vara sjuk och resten av veckan isf men inte ikväll..

Var på coachträff med bring igår i örebro helt okej fast måste erkänna att det till mestadels är låångtråkigt. Bara massa nördar och jag o maria. haha! men nu är det över iaf. och om jag är frisk så ska vi dit på tisdag igen. funny...

Nu ska jag plocka iordning lite här hemma och sen ska jag ta en liten promenad, sola och äta frukost med grannen.

Det här är jag idag..


RSS 2.0