synd om mig

Åååh vad jag är på dåligt humör. Har massor att göra ikväll och så ska jag hinna träna innebandy 1h 30min.. Tvätta i typ 5h lär jag också få göra. Sen ska det packas, lagas mat, städas.. SKJUT MIG!

tagga träning

ligger i soffan. ska sätta på lite bra musik och tagga till träningen!
Fyllde ju år igår. Fick en TV av min älskling. jag är lycklig, är han bäst eller?! :) Vi öppnade även våra juklappar. fick 2 par converse & 2 parfymer. wwiehooo! fick även en ljuslyckta, kniv och plattång av kjelle och lena, hans familj är också fin! Inte konstigt p har blivit så bra :) hihi

Söndag

Har firat min födelsedag en dag förtidigt. Åt mat och fika hemma hos m&p med mormor och Pierre! Jag måste vara världens lyckligaste. Min familj är helt underbar och så har jag världens finaste och mest omtänksamma pojkvän. <3

Fick en dockstation av m&p, underbart :) sen står den en himla massa julklappar och födelsedagspresenter här från p och hans familj. Vill öppna allt nu men får vänta och öppna det STORA paketet imorgon undrar sååå vad det är :)


Trött tjej

Idag har jag varit i Örebro på coachdag kom hem halv sex. Nu har jag tränat och ligger i sängen nyduschad och helt sluuut. Imorgon far jag med Maria och jobbar en dag i Järna, Yees ni läste rätt. Vart ligger Järna liksom? :p


Säga upp sig?

Fick inte jobbet. Lite tråkigt.
Imorgon ska jag säga upp min coachtjänst.
Åah, jag är så trött på att bo här. jag vill här ifrån nununu.
Trött på jobbet, trött på flen, trött på innebandyn. trött på att aldrig kunna träffa p i veckorna, trött på att på helgerna ska man ha match och träna tjejerna, hinner ju fan ingenting...

Ge mig bara ett nytt jobb i stockholm så drar jag direkt från flen, från jobbet, från innebandyn ja aaallt. Det enda jag vill är att göra något nytt. starta ett nytt liv med min fina prins.

Bara min

Godnatt puss på världens finaste <3


Tisdag

Ligger i soffan och myser. Hoppades på att P skulle komma hit men han hade så mycket på jobbet idag så får vänta till imrogon istället. buhuuu. Ska klä på mig och sen åka hem till emelie med lollo och hänga. Var som sagt på arbetsintervju igår. Dom skulle ha hört av sig idag men det har dom tydligen inte gjort till någon av oss två som var där. Ringer förmodligen imorgon och ger besked. Får se om jag får det elller inte. Och ifall jag vill ha det! :) Annars är det bara att söka vidare. Ser inte ljust ut för citymail som företag just nu. Kan ju hoppas på att få ett nytt jobb innan bring kanske går i konkurrs. we will se! :)




Matchsöndag

Har spelat höstsäsongens sista match vinst med 3-2 mot onyx. Dåligt resultat och vi hade inget flyt i spelet.. Det är också svårt att få in bollen i målet när dom försvarar med hela laget som en mur framför mål. Jävligt tråkig innebandy om ni frågar mig. Blev matchens lirare idag, förstår inte varför men tydligen någon som tyckte jag var bra. Haha!

Sitter nu på tåget till Stockholm. Min p hämtar mig på centralen och sen ska vi hem och bada bubbelbad! Helmysigt :) har inte blivit nervös för imorgon en och hoppas att jag inte kommer bli det heller. Håll tummarna imorgon klockan 9.00, kan behövas :)

Pussss


<3

Baby it's you.
You're the one I love.
You're the one I need.
You're the only one I see.
Come on baby it's you.

You're the one that gives your all.
You're the one I can always call.
You put my love on top...

Så sant. Han är den bästa människa jag någonsin träffat.


tråk/skön lördag?

Åkte till P igår efter jobbet sen Åkte jag hem idag igen. Eftersom att min vänner är på ama och P är ute på äventyr med sina grabbar så ligger jag själv i soffan en LÖRDAGSKVÄLL.. Jag funderar på ifall jag ska dra till ama lite senare. Är ju dock nyckter, kanske inte kul då? Fast ändå kul att träffa alla vänner. Tänkte ta en powernap nu så får jag se hur taggad jag är när jag vaknar igen. ;)

Imorgon är det sista matchen innan juluppehållet. Ganska skönt att ha lite ledigt några helger :) Efter matchen åker jag återigen till P i väsby, då ska vi goosa hela kvällen ahr jag bestämt!

På måndag har jag tagit semester. Ska nämligen på arbetsintervju i stockholm. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får jobbet. Hela mitt liv skulle förändras då. Jag hoppas verkligen. Håll tummarna för mig tack!!!

Nehe en powernap då :)


längtar

Slutade jobbet tidigt idag, skönt att sitta hemma och fortfarande ha betalt. Det är nog det ända bra med mitt jobb :) Sitter och tar en kaffe och kollar på gossipgirl. Ska ta mig ner till solariumet och sen coop för att handla.

Ska leta massa jobb ikväll får se om jag hittar något intressant sen blir det träning. Usch vilken tråkig vardag. Hatar dessa veckor som jag pch min fina inte kan ses förutom på helgerna. Jag vill somna på hans arm varje natt. Längtar tills vi kan träffas varje dag och sova tillsammans.....

eskilstuna

Idag efter jobbet åkte vi till etuna och skulle handla julklappar.
Är klar med klappar till P!
Jag vill ge honom allt som finns, men han får vara nöjd med att ha mig ;)

Köpte världens snyggaste vinterstövlar Älskar dom.
Nedsatta med 200 kr så jag slog till direkt.
Vill typ sova med dom inatt så snygga är dom ;)
Köpte även en vit skjorta, jävligt snygg den med!

Nu har jag tränat, packat väskan och imorgon efter jobbet far jag till P direkt. Kan knappt vänta eftersom vi inte träffats sen i måndags. Jag ska springa fram till honom, hoppa upp och pussa massvis! <3

RSS 2.0