Jobb

Är sjukt trött på mitt jobb
Trött på alla chefer som verkar blivit hjärntvättade av högre anställda.
Trött på att åka bil, trött på den där jävla moppen, trött på att sortera posten, trött på att springa i alla jävla trappor.. Och allt som hör jobbet till.
Starka funderingar på att säga upp mig när som helst och jobba dom två uppsägningsmånaderna och samtidigt söka andra jobb.
Annars kommer jag nog bli fast för evigt, stått och trampat på samma ställe i tre år nu det får fan i mig räcka!!!!


Love on top



Måndag

Måndag igen! Har lunch på jobbet, äter risgrynsgröt GOTT! Ikväll blir det träning och sen en dag sent adventsmys med älskling. Ska baka pepparkakor och mysa :)

Söööööt


På tåget

Sitter på det här förbannade jävla tåget än en gång på väg hem från P.. Idag har vi inte gjort någonting alls. Har legat i sängen/soffan och bara varit. Så himla skönt! Kollade på "Remember the titels" grym jävla film tårarna sprutade i slutet av filmen, så sorgligt och fint på samma gång. Den borde ni som inte sätt se! :)

Letar för övrigt jobb i Väsby trakterna, dock utan framgång.. :(


Loove

Stått på julmarknaden, åkt bil till Väsby, hjälpt hans syster, handlat på Ikea, ätit pizza, varit "ute" och tagit en öl och nu kraschlandat i älsklings säng. Bra dag med världens bästa kille! Inga ord kan beskriva hur lycklig jag är med min Pierre...


Matchfredag

kom hem från jobbet för en stund sedan. Ringde min mami på jobbet idag och frågade om hon kunde laga någon mat jag kunde äta innan matchen. Såklart gjorde hon det och nu sitter jag här mätt och belåten. Mina föräldrar är BÄST! <3

Aaha match ikväll då. Sugen? Svar näää. det ända jag kan tänka på är att få krypa ner i sängen ikväll och somna bredvid världens finaste. Efter en kaosvecka på ett fysiskt jobb så är man skapligt mör i kroppen. Hoppas såklart ändå dock på en vinst och att min kropp orkar...

Just det, lite kul. Fick min grannes post idag som bestod utav bland annat  2 brev från polisen. Det känns såå säkert att bo i det här jävla svinhuset. Måste ge mig av snart..



Inte det minsta sugen på match..

100 kg lättare

Glömde skriva att jag har varit hos doktorn och allt var FINE igen!! Överlycklig över det. En stooor sten släppte från mitt bröst och nu är jag på banan igen :D
Har även gjort en sunlight på min utväxt, klippt mig och färgat ögonbrynen. Känner mig som en ny människa nästan ;) hihi

Julpynt

Eftersom att jag åker till p i helgen så julpyntade jag redan idag. :) Ringde pappa och frågade ifall han kunde sätta upp min julstjärna. När han kommer hit har jag varken lampa eller skarvsladd. Snäll som han är åkte han hem och hämtade det. När han sen kom tillbaka var han här i två timmar och fixade och donade med en massa saker. Min pappa är BÄST på att fixa saker, han kan precis allt! tänk om man kunde blivit som honom, vilken ordning man hade haft :)
Ska försöka hinna emd att köpa nya gardiner och dukar i helgen, hatar mina rosa och det passar verkligen inte nu i jul!!

Har varit iväg och tränat och nu har jag precis tagit en dusch. ska ta något att äta sen krypa ner i min renbäddade säng, det måste väl vara ibland det bästa som finns? :)



söndagskväll

Min fina åkte hem för någon timme sedan och här är det ensamt. Han kommer dock tillbaka imorgonkväll och stannar till onsdag. :) Söndagen har bestått av massa mys, träning med småflickorna och middag hos mami o papi!

Träningen med tjejerna idag var lite kaos kan jag tycka men så kan det vara ibland :) haha dom måste ju få ha lite kul också ;) Hihi. Middagen på broge var underbart god och fick dessutom två matlådor! Ska bli gott att för en gångs skull ha matlåda på lunchen :)
Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i min tomma säng..


Holding on forever

Lördag och match

Vaknade upp bredvid finaste människan på jorden. Gick upp åt frukost sen bar det iväg till vagnhärad för match mot trosa. Matchen finns inte så mycket att säga om. Vi såelade inte lika bra som vi brukar och åkte på säsongens första förlust.
Det tråkiga när man möter trosa är att dom spelar så jävla fullt hela jävla tiden och har alltid domaren med sig. Dom är duktiga så bara dumt att spela så som dom gör. Blir så aaarg!!! Men nu har vi tagit vår förlust så nu är det bara vinster kvar. Har mött topplagen nu och ligger fortfarande 2 i tabellen. skönt ändå! :)

Nu ska jag ta en dusch och invänta älskling som också har varit och spelat match, torsk där också. Sen ska jag iväg upp til stogatan för en date med mina finaste tjejer och lite alkohol. Sen ska jag hem och krypa ner igen med min fina! KÄRLEK! <3


Freeedag

TVÄTTFREDAG SUUUUG!!
KULJUL..

Min fina kommer sen iaf wiiie :)

ledsen

Efter den här dagen har jag ingen motivation till någonting. jag vill låsa in mig, helst med älskling och bara gå under jorden till på tisdag.
Bryta ihop komma igen, bryta ihop komma igen, hur många gånger?


Fint

Köpte fyra nya ljuslycktor idag.
Det blev mysigt tycker jag.
Älskar tända ljus nu i mörkare tider!

Fick även en billigare vinterjacka av mamma. Har spanat in jackan länge men min ekonomi har inte räckt till det. Har haft influensan och läkarbesök osv. Blir inte lika mkt pengar på lönen då om man säger så. Men jag klarar mig, kan vara glad för det!
Tack fina mamma <3


Deppigt

Varit på sjukan idag.
Trodde det var sista, men inte.
Ska tillbaka igen på tisdag.
Jag orkar inte, orkar inte göra om samma sak.. :(

Älskling kommer inte hit idag heller, blev strul på jobbet. Får vänta till imorgon. Känner dock inte för att vara själv ikväll följer med några tjejer på bio istället..


-

Jag är inte gjord för ett distansförhållande.
Jag vill komma hem till till dig efter jobbet.
Jag vill laga mat åt dig när du haft en dålig dag.
Jag vill bädda ner dig när du är sjuk.
Jag vill ligga på soffan och bara va.
Jag vill skratta och gråta med dig.
Jag vill finnas där när allt känns skit.
Jag vill ligga i sängen och pussa på dig.

Jag vill bara kunna visa varje dag hur mycket du betyder för mig och hur glad&tacksam jag är för att du är min. Jag vill göra allt för dig, allt.
Helst av allt så vill jag somna bredvid dig och vakna bredvid dig varje dag och bara känna hur lycklig jag är tillsammans med dig <3


Måndag

Ligger i soffan, snorar och kollar på tv. Förstår inte varför jag inte får och lägger mig när jag ändå inte gör något vettigt? Ser ut att bli en ganska lugn vecka på jobbet iaf, vilket är skönt! Är ledig på onsdag för läkarbesök i Eskilstuna. På onsdag em får jag träffa min fina igen. Längtar som bara den! <3


Alltid

Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig
och vi ska vårda varje dag.


RSS 2.0